Konstföreningar

Konstföreningar!

Vi har många kvällar haft nöjet att visa konstföreningar historien och arbetet kring det litografiska hantverket. Här kan ni få svar på hur tekniken fungerar, hur den uppkom och dess utveckling genom åren. Träffarna sker oftast på kvällstid och vi kan i samband med besöket erbjuda något lättare att äta. Här kan vi också bistå med hjälp och tips gällande inramningar.

Gör era inköp här – eller hos er!

Nacka Stentryckeri Ram & Galleri har alltid samarbetat med stora delar av den svenska konstnärseliten och vi kan presentera originallitografier av högsta klass. Flera konstföreningar har ofta i samband med vår grafikvisning valt att göra sina inköp här – ett enkelt sätt att förena nytta med nöje!

I konstväg kan vi erbjuda grafik och originalmålningar av drygt hundratalet konstnärer. Då vi är involverade i hela processen, från grafisk idé till färdig inramad litografi, vet vi vad som krävs för att ta fram bra konst. Låt er guidas rätt i vårt konstutbud och få tid att fundera över vilken konst som passar er bäst. Vill ni hellre att vi besöker er med konst kan vi naturligtvis ordna det!

Välkomna!