Konstföreningar

Ta med din konstförening för en guidad tur i konstens värld

Vi har många kvällar haft nöjet att visa konstföreningar historien och arbetet kring det litografiska hantverket. Här kan ni få svar på hur tekniken fungerar, hur den uppkom och dess utveckling genom åren. Ni har även möjlighet att träffa någon av våra konstnärer på plats eller boka in en stadsvandring i närområdet med vår erfarna stads- och kulturguide. Träffarna sker oftast på kvällstid och vi kan i samband med besöket erbjuda något lättare att äta. Här kan vi också bistå med hjälp och tips gällande inramningar.

Gör era inköp här – eller hos er!

IMG_2781

Södermalms Konsthall har alltid samarbetat med stora delar av den svenska konstnärseliten och vi kan presentera originallitografier och original av högsta klass. Flera konstföreningar har ofta i samband med vår grafikvisning valt att göra sina inköp här – ett enkelt sätt att förena nytta med nöje!

I konstväg kan vi erbjuda grafik och originalmålningar av drygt hundratalet konstnärer. Då vi är involverade i hela processen, från grafisk idé till färdig inramad litografi, vet vi vad som krävs för att ta fram bra konst. Låt er guidas rätt i vårt konstutbud och få tid att fundera över vilken konst som passar er bäst. Vill ni hellre att vi besöker er med konst kan vi naturligtvis ordna det! Hör av dig så bokar vi en tid.

Besök vår webbshop här! 

Telefon: 0708-18 24 04
Mail: info@sodermalmskonsthall.se

Välkomna!