Företaget

header_4

 

Kunskap och tradition!

Välkomna till ett av Sveriges mest välsorterade gallerier för grafisk konst. Här förenar vi kunskap och tradition i en miljö som inspirerar och som ger utrymme för kreativa möten. I vår mycket speciella utställningslokal varvas utställningar med originalmåleri, skulptur, glas, foto, installationer, bokreleaser och mycket mer.

Vi har ett tusental verk av landets mest kända konstnärer som vi lärt känna under åren och det finns många historier att berätta om vårt samarbete med alla kreatörer. Som tryckeri har vi anlitats av namn som Peter Dahl, Sven X:et Erixon, Astri och Evert Taube, Lasse Åberg, Ardy Strüwer, Roland Svensson och Sven Lidberg.

Många konstföreningar och grupper kommer till oss för att ta del av historien, tekniken och utvecklingen kring litografin. Många konstnärer hör av sig och vill ställa ut i våra spännande lokaler i Söders hjärta. Eller ha hjälp med att ta fram grafik och få en professionell ramning av sina verk.  Här kan inköpsnämnder göra sina konstinköp och dessutom ha en inspirerande kväll med kollegor och vänner. Kort sagt har du ett konstintresse så är det värt ett besök.

Besök vår webbshop här!

Låt oss guida dig rätt bland vårt utbud!

 Välkomna!