Verksamhet

Södermalms Konsthall – ett konstcentrum och en mötesplats

IMG_2771

Det känns som att Nacka Stentryckeri kommit hem tack vare att vi öppnat i Skrapan. Vi har haft fina år i Nacka/Finntorp men nu har vi hamnat mer i händelsernas centrum och det är lättare för alla att hitta hit. I Konsthallen en trappa upp finns det rejäla ytor med plats för både fasta och tillfälliga utställningar. Konst ska inte vara konstigt, konst ska vara tillgängligt för alla.

Norrläge

På Södermalms Konsthall har vi äntligen plats att exponera och plocka fram ännu fler verk från vår stora samling av konst från den svenska konstnärseliten. Titta gärna under fliken Galleri så hittar du en länk med foton till delar av våra konstskatt. Men det finns mycket mer. Fråga gärna, vi äger ett stort stycke svensk kulturhistoria. Och vill att fler ska ha möjlighet att hänga verken i sina hem.

Är du med i en konstförening och vill ordna en extra trevlig kväll? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är vana att både hålla föredrag om konst och att visa konst som passar just din konstförening. Vi har massor av spännande verk att välja mellan.

Så, det händer och kommer hända mycket på Södermalms Konsthall. Välkommen.

Södermalms Konsthall/Skrapan (ägs och drivs av Nacka Stentryckeri)
Galleri/marknad/ramverkstad: Götgatan 78, Skrapan 1+2 tr ned
Telefon: 0708182404
Mail: info@sodermalmskonsthall.se

Öppettider:

Måndag – Fredag 10.00-18.00
Lördag-Söndag 12.00-16.00

Övriga tider efter överenskommelse