En massa informativ text

Vi är nu på plats i vår nya lokal och det känns bra och det har blivit ett lyft med mer anpassade och mer lättarbetad yta. Fönster mot Götgatan och bra luft. Det är mycket som har ändrats så här kommer lite information:

Nya gällande öppettider är nu Skrapans centrumtider :

Vardagar 10.00 – 20.00                                                                                          Lördagar 10.00 – 18.00                                                                                        Söndagar 11.00 – 18.00

Vår webbshop :

Vi kommer att fylla på med konst på vår webbshop emanuelskonst.se med nya alster och konst från vår stora konstskatt. Här presenteras Emanuel, Bajenkonst och Konstskatten. Allt tar tid, men är redan nu värt ett besök.                                        Besök vår webbshop här!  

Ramverkstaden :

Då vi har flyttat till något mindre lokaler så har vi valt att minska möjligheten för traditionella inramningsuppdrag. Vårt utbud av ramprover och passepartouter har minskat. Vi gör så klart en del uppdrag, men var beredd på att vi kanske skickar er vidare till våra duktiga kollegor, ca 300 meter bort. All konst vi säljer här kommer vi fortsättningsvis hjälpa er att få rätt ram till och vi är som vanligt behjälpliga med råd och idéer . Sedan en lång tid tillbaks har vi även utökat vårt sortiment med färdiga standard ramar. I ett flertal storlekar, färger och profiler. Kvalitén på dessa är hög och priset lågt….bra va!

Nyhetsbrev :

Tanken med dessa nyhetsbrev är att vi skall ge er aktuell information om vad vi sysslar med här och vad vi har att erbjuda. Det har hänt saker här hela tiden, vi lovar, men det har inte alltid hunnits med att skapa dessa brev. Viljan och förhoppningarna finns och det är nu meningen att det skall ökas upp ett par snäpp. Att registrera er för nyhetsbrev är enkelt. På vår sida finns det formulär för det under fliken ” kontakt ”. Och för att avregistrera er så går det bra att göra på ett av våra utskick, längst ner. Hoppas att ni kommer vilja ta del av våra framtida nyheter och erbjudanden.

Sociala medier :

Södermalms Konsthall finner ni på någon av dessa sidor:

Instagram 

Facebook

Mycket text och lite bilder, men det kommer i form av nyhetsbrev och nya inlägg framöver….                                                                                                      Avslutningsvis så vill vi redan här önska en God Jul och ett Gott Nytt År!      //Södermalms Konsthall